عليرضا دبيرينژاد در ادامه خاطرنشان کرد: به همين منظور راهاندازي سايت مؤسسه، امکان اطلاعرساني و خدماترساني به پژوهشگران، علاقمندان و جستجوگران فرهنگ و هنر را فراهم ميکند.
وي اضافه کرد: اين سايت نيز همزمان و بر اساس تغييرات داخلي معماري، گسترش فضاهاي نمايشگاهي و موزهاي مؤسسه، چيدمان و بخشهاي جديد در نظر گرفته شده براي موزه، پيش ميرود.
اين کارشناس بيان داشت: در بخشبندي سالنهاي جديد اشاره شده در زير مجموعه سايت موزه، تالارهاي هنرهاي تزئيني، کتابت و نگارگري و تالار سالنهاي ادواري ايجاد ميشوند که پيش از اين در موزه وجود نداشتند همچنين تلاش شده است تا در دوره جديد بازسازي موزه، اين تالارهاي ايجاد شده در بخشهاي مجازي نيز لحاظ شوند.
دبيرينژاد تصريح کرد:با توجه به علاقه مخاطبان کودک و نوجوان و نسل آينده و نيز براي ارتباط بيشتر آنها با موزهها بخش ويژهاي نيز در اين سايت موزه براي کودکان درنظر گرفته شده است.
به گفته وي؛ براي غناي بخش پژوهش و آموزش موزه، يک بخش پژوهشي با عنوان مقالات در سايت موزه در نظر گرفته شده است همچنين براي آشنائي علاقمندان، ظرفيتها و مجموعه تحقيقات و پژوهشهاي انجام شده بر روي آثار مجموعه توسط پژوهشگران داخل و خارج بر روي اين سايت قرار ميگيرد.
به گفته اين مقام مسئول در مؤسسه کتابخانه و موزه ملي ملک؛ همچنين مقاله و پژوهشهاي جديد به طور مرتب هر دو هفته يک بار به اين بخش اضافه ميشود.
دبيرينژاد با بيان اينکه بخش ديگر اين سايت مربوط به گزارشها و فعاليتهاي حوزه حفاظت و مرمت است تصريح کرد: اين سايت در تاريخ 12 اسفند ماه به مناسبت فرخنده سالروز ولادت پيامبر اسلام (ص) را هاندازي ميشود.
وي با اشاره به دو بخش ديگر مجموعهاي برگزيده آثار و تور مجازي بر روي سايت يادآورشد: برگزيدهاي از آثار که در برابر ديد بازديدکنندگان قرار ندارند به شکل مجازي براي نمايش عموم قرار ميگيرند.
خاطرنشان ميشود: دوستداران فرهنگ و هنر ميتوانند براي بازدي از اين سايت به نشانيwww.malekmuseum.com مراجعه کنند./119
انتهای پیام/